BILO BI DOBRO DA GA JE UBIO Sin Ramzana Kadirova brutalno prebio čoveka u zatvoru, pa od oca dobio punu podršku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2023, 23:19

"BILO BI DOBRO DA GA JE UBIO" Sin Ramzana Kadirova brutalno prebio čoveka u zatvoru, pa od oca dobio punu podršku!

Čak je dobio i titulu Heroja Čečenske Republike

Čečenski vođa Ramzan Kadirov izjavio je kako je njegov sin učinio pravu stvar pretukavši bespomoćnog čoveka u policijskom pritvoru, ali i da je trebalo da ide do kraja i da ga ubije. Putinov saveznik izneo je navedenu primedbu na današnjoj konferenciji za medije.

Priznao je da je i on sam bio iznenađen što njegov 16-godišnji sin Adam nije bio procesuiran za premlaćivanje. Kadirov je u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << septembru podelio video na kojem njegov tada 15-godišnji sin Adam napada čoveka optuženog za spaljivanje Kurana, hvaleći ga da se "ponašao kao pravi muškarac".

- Isprva sam mislio da će biti kažnjen - rekao je danas Kadirov istakavši da se plašio dugotrajne zatvorske kazne za svog sina. Onda je napomenuo kako uopšte nije bilo razloga da se kazni.

Policija u Groznom, glavnom gradu Čečenije, zatvorila je slučaj protiv Adama Kadirova uz obrazloženje da je reč o maloletnoj osobi.

- Zašto bi ga kaznili? Za batine? Bilo bi dobro da ga je ubio - poručio je Kadirov. Prebijanje je izazvalo osude širom sveta, a neki su pozvali na istragu kršenja ljudskih prava u Čečeniji.

Međutim, Adam je nakon toga velikodušno nagrađen nizom nagrada i dužnosti. Dobio je titulu Heroja Čečenske Republike, postao je šef obezbeđenja svog oca, a imenovan je i u streljački vod u sklopu ruskog Ministarstva odbrane, preneo je Index.hr.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.