BILČIK MISLI DA VOJNA VEŽBA SLOVENSKO BRATSTVO NAMA NE IDE U PRILOG: To je greška koju neće napraviti dva puta! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 19:40

BILČIK MISLI DA VOJNA VEŽBA "SLOVENSKO BRATSTVO" NAMA NE IDE U PRILOG: To je greška koju neće napraviti dva puta! (FOTO)

Bilčik ukazuju da vesti o vojnoj vežbi "Slovensko bratstvo", u kojoj Srbija učetvuje zajedno sa Rusijom i Belorusijom, "nisu od pomoći"

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik ocenjuje da zajedničke vojne vežbe sa Rusijom i Belorusijom ne pomažu napretku Srbije na putu evrointegracija.

As 🇷🇸 diplomacy is seeking🇪🇺support in the run-up to political IGC on #enlargement, the news of joint Russian-Belorusian-Serbian Slavic Brotherhood >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << military drills are not helpful. European perspective is also about clear foreign policy choices, especially in today’s geopolitics.

— Vladimír Bilčík MEP (@VladoBilcik) June 13, 2021

- Evropska perspektiva se ogleda i u jasnim izborima u okviru spoljne politike, posebno u današnjim geopolitičkim uslovima - naveo je Bilčik na savom Tviter nalogu.

 u trenutku kada srpska diplomatija traži podršku EU pred političku Međuvladinu konfrenciju Srbija-EU koja će se 22. juna održati u Luksemburgu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.