BILA JE MLADA NADA Imala je glavnu ulogu u seriji Folk, a onda je nestala! Evo čime se danas bavi

Izvor: Blic, 15.Mar.2017, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILA JE MLADA NADA Imala je glavnu ulogu u seriji "Folk", a onda je nestala! Evo čime se danas bavi

Sećate li se serije "Folk" koja je svojevremeno emitovala na jednoj domaćoj televiziji? Priča je o mladoj pevačici koja počinje da peva u kafani, a potom lagano postiže vrtoglavi uspeh. Međutim, tokom tog puta ona nailazi na razne prepreke, a kako je veoma neiskusna, sa nekim ljudima u životu zaista ima problema.

S obzirom na to da serija prati život pevačice od najranijih dana, uloga mlade Zvezdane Anđelković poverena je Katarini Bogićević.

Kaća je odlično >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dočarala kako se mlada zvezda snalazi u surovom vremenu, a nakon što je odigrala glavnu ulogu, nestala je sa glumačke scene.

Bogićevićeva otkriva šta danas radi.

- Danas pevam u jednom dzes restoranu. Tu dolaze stranci koji uzivaju u tome sto ja radim. Muzika je moj zivot i taj osecaj kada pevam je za mene nesto najlepse - rekla je Katarina na "Studiju B".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BILA JE SAMO DETE ALI JE BILA NAJPOPULARNIJA U SRBIJI Bila je KAFANSKA pevacica a onda je nestala...Sada je ODRASLA

Izvor: medio.rs, 15.Mar.2017

Pevala je po stolovima kada je bila dete, a sada je kafanu zamenila nečim drugim..Sećate li se serije "Folk" koja je svojevremeno emitovala na jednoj domaćoj televiziji? Priča je o mladoj pevačici koja počinje da peva u kafani, a potom lagano postiže vrtoglavi uspeh...FOTO: PRINTSCREEN..Međutim,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.