BILA JE LEPA I DOBRA KAO CVET Dijana (26) se šest dana borila za život - nije uspela, Golubac zavijen u crno

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 22:25

"BILA JE LEPA I DOBRA KAO CVET" Dijana (26) se šest dana borila za život - nije uspela, Golubac zavijen u crno

Nesrećna devojka je nekoliko dana pre sudara bila na letovanju sa porodicom.

Dijana Blagojević (26) iz Golupca sahranjena je danas, pošto je nakon šest dana borbe lekara da joj spasu život, preminula na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu.

Nesrećna devojka nije uspela da se oporavi od teških povreda, zadobijenih u jezivoj saobraćajnoj nesreći, koja se desila 28. jula pola sata posle ponoći na Kusićkom kraku kod Velikog Gradišta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Kako se saznaje, nesreću je izazvao N. K., vozač "pežoa 407".

Prema nezvaničnim informacijama, N. K. se sa suvozačem u svom automobilu kretao iz smera Golupca ka Velikom Gradištu.

- Usled velike brzine, udario je u automobil marke "reno megan", u kom je bio samo vozač, i koji se zbog udarca odbio i zajedno sa vozilom "pežo" udario u treći automobil marke "micubiši", u kojem je bila Dijana Blagojević sa još dve drugarice. Njihov automobil je od udarca sleteo s puta, kao i "pežo" - objasnio je izvor upoznat sa slučajem.

On je dodao da su u ovoj nesreći povređene sve tri devojke iz "micubišija", kao i vozač "pežoa", čiji se automobil zapalio nakon izvlačenja na ulicu, usled kvara na instalacijama.

- Njih četvoro je sa teškim telesnim povredama prevezeno u požarevačku Opštu bolnicu, ali su Dijana i jedna njena drugarica, zbog težine povreda, prevezene u beogradsku bolnicu. Nažalost, nakon šest dana provedenih u bolnici, Dijana je preminula. Čuli smo da je sve vreme bila u komi - rekao je sagovornik.

Prema njegovim rečima, nesrećna devojka je nekoliko dana pre sudara bila na letovanju sa porodicom.

- Niko nije slutio da će im to biti poslednje zajedničko letovanje - navodi sagovornik.

Poznanici porodice kažu da je Dijana bila zlatna devojka.

- Bila je lepa i dobra kao cvet. Otišla je među anđele, Bog uvek uzima najbolje. Život je ponekad baš nepravedan. Uvek ćemo pamtiti našu Dijanu - kaže poznanik.

Često se dešavaju nesreće

Mesto na kome se desio kobni udes zove se Kusićki krak, tu se put od Velikog Gradišta odvaja za Golubac i Rabrovo i poznato je kao crna tačka.

- Tu se često dešavaju nesreće i to uglavnom sa tragičnim posledicama. Mnogo ljudi je poginulo na toj deonici - rekao je sagovornik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.