BIKINI-MIS-KARDIOLOG-SOCIJALISTA-Daciceva-lepotica-iz-Cacka-osvojila-Spaniju

Izvor: medio.rs, 30.Jul.2014, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIKINI-MIS-KARDIOLOG-SOCIJALISTA-Daciceva-lepotica-iz-Cacka-osvojila-Spaniju

Maja Pavlović mogima je ubrzala puls kada je osvojila prvo mesto na bikini takmičenju za najlepše noge

Maja Pavlović (23), studentkinja medicine i budući kardiolog, a ujedno i član Socijalističke partije Srbije, privukla je pažnju svetskih medija, a o njoj je pisao i britanski Dejli mejl.

Ova zanosna lepotica mnogima je ubrzala puls kada je osvojila prvo mesto na bikini takmičenju u Španiji.

Pavlovićeva, koja je na petoj godini medicine, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << nedavno je dobila nagradu za najlepšenoge na takmičenju "Women s Bikini Fitness Contest" u Španiji. Osim što studira i učestvuje u takmičenjima lepote, Maja je i politički aktivna i član je već tri godine Socijalističke partije Srbije, navodi čuveni list u tekstu.

Maja je izabrana za člana gradskog veća rodnog Čačka i, kako kaže, nada se da će se, uporedo sa medicinom, baviti i politikom. Navodno, kada dođe na praksu u bolnicu, mnogi se prave da su bolesni samo bi ih ona pregledala.

"Volim medicinu i volela bih da budem uspešna u tome. Ali, volim i politiku. Naravno, želim i da nastavim da učestvujem na takmičenjima lepote i da putujem", ispričala je Maja.

Finale ovog takmičenja održaće se između 17. i 20. oktobra u Montrealu u Kanadi. Do tada će Maja imati mnogo obaveza oko fakulteta i političkog angažmana.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.