KARDIOLOG, A SLAMA SRCA Buduća doktorka iz Čačka osvojila svetske medije

Izvor: Blic, 30.Jul.2014, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARDIOLOG, A SLAMA SRCA Buduća doktorka iz Čačka osvojila svetske medije

Maja Pavlović, studentkinja medicine i budući kardiolog, privukla je pažnju britanskog Dejli mejla, koji za ovu zanosnu lepoticu kaže da je mnogima ubrzala puls kada je osvojila prvo mesto na bikini takmičenju u Španiji. Maja Pavlović

Ova 23-godišnja lepotica nedavno je dobila nagradu za najlepše noge na takmičenju “Women's Bikini Fitness Contest” u Španiji. Osim što studira i učestvuje u takmičenjima lepote, Maja je i politički aktivna i trenutno je član Socijalističke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << partije Srbije, navodi čuveni list u tekstu posvećenom budućoj doktorki.

U bolnicu dolaze samo zbog nje

Maja je izabrana za člana gradskog veća rodnog Čačka i, kako kaže, nada se da će se, uporedo sa medicinom, baviti i politikom. Ova atraktivna devojka je trenutno na petoj godini medicine na Univerzitetu u Kragujevcu. Navodno, kada dođe na praksu u bolnicu, mnogi se prave da su bolesni samo bi ih ona pregledala.

Maja se takmiči u bodibildingu

I osvaja medalje

- Volim medicinu i volela bih da budem uspešna u tome. Ali, volim i politiku. Naravno, želim i da nastavim da učestvujem na takmičenjima lepote i da putujem - ispričala je Maja za Dejli mejl.

Članica je SPS

Finale ovog takmičenja održaće se između 17. i 20. oktobra u Montrealu u Kanadi, a do tada će Maja imati puno obaveza oko fakulteta i političkog angažmana.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) BIKINI MIS, KARDIOLOG, SOCIJALISTA: Dačićeva lepotica iz Čačka osvojila Španiju!

Izvor: Kurir, 30.Jul.2014

Maja Pavlović mogima je ubrzala puls kada je osvojila prvo mesto na bikini takmičenju za najlepše noge

Nastavak na Kurir...

(FOTO) Ovo je prezgodna studentkinja medicine iz Čačka koja je zaludela svetske medije!

Izvor: Press, 30.Jul.2014

Ova 23-godišnja lepotica nedavno je dobila nagradu za najlepše noge na takmičenju “Women's Bikini Fitness Contest” u Španiji. Osim što studira i učestvuje u takmičenjima lepote, Maja je i politički aktivna i trenutno je član Socijalističke partije Srbije, navodi čuveni list u tekstu posvećenom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.