BIĆU PRECIZAN, ODMAH SAM ZNAO... Oglasio se sin žene koja je pronašla ljudske ostatke - da li je telo Ane Volš pronađeno?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023, 20:30

"BIĆU PRECIZAN, ODMAH SAM ZNAO..." Oglasio se sin žene koja je pronašla ljudske ostatke - da li je telo Ane Volš pronađeno?

Ljudski ostaci su preneti u mrtvačnicu kako bi se utvrdio identitet te osobe.

U četvrtak popodne po lokalnom vremenu na plaži kod mesta Marblhed u Masačusetsu pronađeni su ljudski ostaci, a policija ispituje o kome se radi, a ne isključuje se mogućnost da pripadaju Ani Volš.

Telo nepoznate osobe isplivalo je juče na plaži u blizini luke Salem, koja se nalazi na desetak kilometara od mesta u kom živi majka Brajana Volša, Dajana Volš.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Zvaničnici lokalne policije u mestru Marblhed kraj Bostona, potvrdili su da su na plaži pronađeni ljudski ostaci koji su preneti u mrtvačnicu kako bi se utvrdio identitet te osobe.

Ljudske ostatke, koji su duže vreme bili u moru, pronašla je žena koja je šetala psa koji je osetio čudan miris i otrčao a vlasnica ga je pratila.

- Hoću da budem precizan, ostanici nisu bili prepoznatljivi kao osoba. Ali, znao sam da je to telo - izjavio je sin žene koja je pronšla ljudske ostatke za američki NBC Boston.

Mesto Marblhed nalazi se tridesetak kilometara od Kohaseta, varošice u kojoj je živela porodica Volš.

Ana Volš, rođena Beograđanka i majka troje dece nestala je 1. januara, a u međuvremenu je njen suprug Brajan Volš uhapšen i optužen za ubistvo.

Policija je pronašla mnogo dokaza protiv Brajana Volša koji ga vezuju za nestanak i moguće ubistvo Ane Volš, ali njeno telo nije do sada pronađeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.