Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 17:17

BIĆE SAHRANJENA SA SVOJOM DECOM! Otkriveno vreme pogreba žene koja je sa mužem skočila sa zgrade u Novom Sadu i presudila svojim dečacima

Još se ne zna šta će biti sa telom njenog muža.

Ispred kuće porodice Bačkom Petrovcu u Ulici Oktobarske Revolucije, gde žive roditelji žene koja je sa mužem skočila sa zgrade u Novom Sadu i presudila svojim dečacima u kući u Petrovaradinu, sve je mirno, ali se ispred kuće nalaze tri automobila, pa se pretpostavlja da je rodbina došla da izjavi saučešće porodici.

Žena i dvoje dece, za koje se sumnja da su ubijeni od strane nje i njenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muža, biće sahranjeni sutra.

U međuvremenu, kolege iz tepih servisa u Novom Sadu u kojem je preko 2 godine radio muž, koji je sa ženom ubio dečake, pamte ga kao povučeno momka, koji se nije previše nametao, ali kažu da nisu primetili ništa sumnjivo kod njega što bi ukazalo da je u nekoj sekti. Međutim niko se od njih nije sa njim družio.

- Bio je vredan i radan, radio je oko 2 godine ovde, baš sam se potresao kada sam čuo - kaže kolega.

Na fejsbuk profilu majke žene koja je ubila svoju decu osvanule su crne fotgrafije koje impliciraju da je nesrećna žena u žalosti zbog smrti svoje ćerke i unuka.

Podsećamo, žena (23) i muškarac (25) izvršili su, u petak, samoubistvo skokom sa solitera u Novom Sadu. Dan kasnije policija je u njihovoj kući našla mrtve sinove od godinu i tri. Sumnja se da su oni ubijeni.

U kući strave u Novom Sadu u kojem su nađena mrtva deca, odnosno, dečaci stari 1 i 3 godine, nađeni su egipatski, satanistički i simboli koji predstavljaju odvajanje od kolektiva. Jedan od znakova koji je nađen na zidu je Ankh, egipatski hijeroglif koji predstavlja večni život.

Policija je u kući na zidovima gde je bračni par živeo sa decom našla crteže koji simbolizuju zagrobni život iz egipatske mitologije.

Sumnja se da su spružnici bili pripadnici sekte.

Tela mališana zatečena su u dnevnom boravku prekrivena čaršafom.

Zaplenjena je i računarska oprema, koja se trenutno veštači.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf.rs/Nikola Bilić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.