BG: Suđenja u novoj zgradi

Izvor: B92, 12.Okt.2014, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Suđenja u novoj zgradi

U novoj zgradi Prvog osnovnog suda u Beogradu u Bulevaru Nikola Tesla od sutra počinju da se održavaju sva suđenja iz građanske materije.

U tom sudu građani će moći da rešavaju svoje parnične i vanparnične predmete iz oblasti radnog prava, porodičnog prava, svojinskih, imovinskih i naslednih odnosa, ostavinske postupke i druge pravne poslove.

Radi lakšeg snalaženja, raspored sudnica za sudije u novoj sudskoj zgradi, (koja je u potpunosti renovirana - stara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zgrada Aeroinžinjeringa) istaknut je u zgradama u kojima su do sada bila smeštena njihova odeljenja - u Ustaničkoj ulici i Bulevaru Mihajla Pupina, a objavljen je i na internet stranici Prvog osnovnog suda u Beogradu www.prvisud.rs.

U novu zgradu preseljane su i prateće službe - pisarnica, prijem i ekspedicija, služba međunarodne pravne pomoći, računovodstvo, služba javnih nabavki, kadrovska služba, zajednicke službe, sudski pregradci za prijem pošte i oglasne table suda.

Krivično odeljanje nastavlja sa radom u Palati pravde, a izvršno u sudskoj zgradi u Bulevaru Mihajla Pupina.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BG: Od sutra suđenja u novoj zgradi

Izvor: Radio 021, 12.Okt.2014

U novoj zgradi Prvog osnovnog suda u Beogradu u Bulevaru Nikole Tesle, od sutra počinju da se održavaju sva suđenja iz građanske materije. su..U tom sudu građani će moći da rešavaju svoje parnične i vanparnične predmete iz oblasti radnog prava, porodičnog prava, svojinskih, imovinskih i naslednih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.