Nedelja, 12.10.2014.

14:33

BG: Suđenja u novoj zgradi

U novoj zgradi Prvog osnovnog suda u Beogradu u Bulevaru Nikola Tesla od sutra počinju da se održavaju sva suđenja iz građanske materije.

Izvor: Tanjug

Default images

U tom sudu građani će moći da rešavaju svoje parnične i vanparnične predmete iz oblasti radnog prava, porodičnog prava, svojinskih, imovinskih i naslednih odnosa, ostavinske postupke i druge pravne poslove.

Radi lakšeg snalaženja, raspored sudnica za sudije u novoj sudskoj zgradi, (koja je u potpunosti renovirana - stara zgrada Aeroinžinjeringa) istaknut je u zgradama u kojima su do sada bila smeštena njihova odeljenja - u Ustaničkoj ulici i Bulevaru Mihajla Pupina, a objavljen je i na internet stranici Prvog osnovnog suda u Beogradu www.prvisud.rs.

U novu zgradu preseljane su i prateće službe - pisarnica, prijem i ekspedicija, služba međunarodne pravne pomoći, računovodstvo, služba javnih nabavki, kadrovska služba, zajednicke službe, sudski pregradci za prijem pošte i oglasne table suda.

Krivično odeljanje nastavlja sa radom u Palati pravde, a izvršno u sudskoj zgradi u Bulevaru Mihajla Pupina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: