Beograd: Raspadnut leš na železničkoj stanici

Izvor: Večernje novosti, 30.Jan.2013, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Raspadnut leš na železničkoj stanici

BEOGRAD - U magacinu Glavne železničke stanice u Beogradu, policija je danas pronašla leš muškarca starog oko 50 godina, u poodmakloj fazi raspadanja. Kako je Tanjugu rečeno u MUP-u Srbije, leš je pronađen oko 14.30 časova u kontejneru za transport robe. Uviđaj je u toku.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BG: Leš na Železničkoj stanici u fazi raspadanja!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jan.2013

U magacinu Glavne železničke stanice u Beogradu policija je pronašla leš muškarca starog oko 50 godina, u poodmakloj fazi raspadanja. Kako su naveli u MUP-u Srbije, leš je pronađen oko 14.30 časova u kontejneru za transport robe

Nastavak na Telegraf.rs...

Leš muškarca pronađen na železničkoj u Beogradu

Izvor: Radio 021, 30.Jan.2013

Leš muškarca starog oko 50 godina, u poodmakloj fazi raspadanja, pronađen je danas u magacinu Glavne železničke stanice u Beogradu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.