BEZAZLENA IGRA PIŠTOLJEM PRETVORILA SE U PAKAO! Mladić iz Niša TEŠKO RANJEN, u toku operacija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2019, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZAZLENA IGRA PIŠTOLJEM PRETVORILA SE U PAKAO! Mladić iz Niša TEŠKO RANJEN, u toku operacija!

Mladić (19) ranjen je danas popodne u stanu u stambenoj zgradu u ulici Stanoja Bunuševca broj 117 u Nišu.

Do povređivanja je došlo, kako se nezvanično saznaje, u stanu na 3. spratu zgrade, gde su se mladić i jedan njegov prijatelj igrali pištoljem.

Prema nezvaničnim informacijama, oni su naizmenično oružje uzimali u ruke, repetirali ga, da bi u jednom trenu pištolj opalio i pogodio mladića u stomak.

Zasada nema informacija u čijim je rukama u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kobnom trenutku bilo oružje.

Hitna pomoć je teško ranjenog mladića prevacila u Urgentni centar KBC u Nišu, gde je u toku njegova operacija.

Policija je potrvrdila da je u 16.35 sati dobila obaveštenje od Hitne pomoći da su zbrinuli osobu povređenu vatrenim oružjem. O ovome je obavešteno i Više javno tužilaštvo, a uviđaj je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Teško ranjen maladić, nakon igre pištoljem

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Feb.2019

Mladić iz Niša star 19 godina, nakon "igre" pištoljem, zadobio je teške rane u predelu stomaka. Nemio događaj se odvio oko 16 sati u ulici Stanija Bunuševca, u stanu stambene zgrade broj 117, nakon što se povređeni mladić igrao oružjem, saznajemo nezvanično...Za sada nema informacija, kako...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.