BEZ TRAGA I GLASA Pronađene stvari nestalog Asanžovog saradnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2018, 07:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ TRAGA I GLASA Pronađene stvari nestalog Asanžovog saradnika

Policija istražuje Kamfejsove stvari

Norveška policija pronašla je u moru na severu zemlje stvari koje pripadaju nestalom saradniku Vikiliksa Arjenu Kamfejsu.

Pročitajte i:

Kamfejs, holandski ekspert za sajber bezbednost, vodi se kao nestao od 20. avgusta, kada je napustio hotel u severnom norveškom gradu Bodu, gde je bio na odmoru. Stvari je pronašao jedan ribar u području istočno od Boda, preneo je Rojters.

Policija je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saopštila da zbog istrage koja je u toku neće otkriti koje su tačno stvari pronađene. Policijski službenici su ranije objavili da nemaju teoriju o njegovom nestanku, niti indicije da li je on žrtva kriminalnog čina, preneo je Tanjug.

i moli javnost da joj pruži sve informacije koje ima o njegovom kretanju u tom području.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.