BEZ PLASMANA U SOČIJU: Marko Vukićević nije završio prvu trku u slalomu

Izvor: Kurir, 22.Feb.2014, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ PLASMANA U SOČIJU: Marko Vukićević nije završio prvu trku u slalomu

Srpski skijaš nije završio prvu trku u slalomu, pa je ostao bez plasmana na Igrama u Sočiju

SOČI - Srpski skijaš Marko Vukićević ostao je bez plasmana na Zimskim Olimpijskim igrama u Sočiju, pošto nije završio prvu trku u slalomu.

"Uslovi na stazi su bili vrlo teški jer je sneg bio jako loš. Imao sam startni broj 88 tako da je staza bila katastrofalna dok sam ja stigao na red. I pored toga sam pokušao nešto da napravim i da agresivno skijam >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od početka, a nažalost to me je koštalo ispadanja", rekao je Vukićević.

Vukićević je istakao da je Soči za njega bio dragoceno iskustvo, uprkos slabim rezultatima.

"Sada se okrećem Pjongčangu. Soči je za mene jedno veliko i dragoceno iskustvo. Video sam gde sam i svestan sam da moram još mnogo da radim da bih za četiri godine uspeo da ostvarim mnogo bolje rezultate", istakao je Vukićević.

Austrijanac Mario Mat osvojio je zlatnu medalju, dok je njegov sunarodnik Marsel Hiršer bio drugi. Mat je do prve medalje u Sočiju došao sa ukupnim vremenom od jednog minuta, 41 sekunde i 84 stotinke. Hiršer je bio 28 stotinki sporiji. Bronzu je osvojio Norvežanin Henrik Kristofersen, koji je zaostao 83 stotinke za Matom.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.