BESNI OLUJA U HRVATSKOJ: Žena teško povređena, bori se za život, vetar rušio stabla i krovove

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 22:34

BESNI OLUJA U HRVATSKOJ: Žena teško povređena, bori se za život, vetar rušio stabla i krovove

U Slavonskom Brodu buknuo i požar

Delovi krova teško su povredili 61-godišnju ženu, čiji je život u opasnosti, kad je danas popodne Slavonski Brod pogodilo olujno nevreme, a prema još nepotvrđenim informacijama, teško su povređene još dve osobe.

Žena je sa povredama opasnim po život prebačena u lokalnu bolnicu.

Hidrometeorološki zavod Hrvatske saopštio je da su udari vetra bili do 50 kilometara na sat, a jaki udari oštetili su krovove na 10 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objekata i rušili stabla, dok su neki delovi te oblasti ostali bez struje.

Tokom nevremena u Slavonskom brodu buknuo je i požar na jednoj porodičnoj kući, a vodena bujica slila se u brojne podrume.

Na snimku koji se pojavio na drustvenim mrežama vidi se muškarac koji je ispred porodične kuće jedva izbegao stablo koje se srušilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.