BEOGRAĐANIN SE ŠEST MESECI IŽIVLJAVAO NAD DEVOJKOM?! Tužilaštvo predložilo kaznu - evo za šta se sve tereti

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023, 16:38

BEOGRAĐANIN SE ŠEST MESECI IŽIVLJAVAO NAD DEVOJKOM?! Tužilaštvo predložilo kaznu - evo za šta se sve tereti

Na predlog Prvog osnovnog tužilaštva Prvi osnovni sud u Beogradu okrivljenom odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

Protiv osumnjičenog Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu zbog nasilja u porodici i predložilo kaznu od tri godine.

Njemu se na teret stavlja da je u periodu od jula prošle godine do kraja decembra tukao i psihički se iživljavao nad svojom devojkom.

Po nalogu dežurnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu od strane policijskih službenika PU za grad Beograd lišen je slobode te mu je određeno zadržavanje u trajanju od 48 časa u kom roku je saslušan u prostorijama tužilaštva dana 29.12.2022. godine u prisustvu advokata i tom prilikom je negirao izvršenje krivičnog dela.

Na predlog tužilaštva Prvi osnovni sud u Beogradu okrivljenom odredio pritvor u trajanju od 30 dana zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, koji je zatim produžen rešenjem sudije za prethodni postupak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.