BEOGRAĐANIN BRUTALNO LIKVIDIRAN U ŠVEDSKOJ: Saša Todorović upucan u glavu pred ženom i DETETOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2019, 06:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRAĐANIN BRUTALNO LIKVIDIRAN U ŠVEDSKOJ: Saša Todorović upucan u glavu pred ženom i DETETOM!

Četiri svedoka gledala likvidaciju srpskog bosa

Saša Todorović, zvani Trta (55) iz Beograda, višestruko osuđivani kriminalac, ubijen je u Štokholmu u Švedskoj. Todorović je ubijen u ponedjeljak u 20 časova uveče, ispred jedne prodavnice u opštini Danderid u Štokholmu.

Švedski "Ekspresen" piše da je Todorović upucan u glavu, i to pred ženom i detetom i još dvoje očevidaca.

Svedoci su za švedski TV4 rekli da su videli beživotno telo muškarca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na ulici i čuli ljude kako vrište, a neki su zvali policiju. Zatim su videli lekare hitne pomoći kako smiruju očevice likvidacije.

Na lice mesta došli su i policajci. Za ubicom se tragalo i helikopterima dok je ceo kvart bio blokiran. Švedski portal prenosi da je Todorović bio u povratku kući kada su ga ispred prodavnice sačekali napadači.

Smrt je od ranjavanja bila trenutna.

- Bio je dobar otac i dobar muž i nije zaslužio da bude ubijen kao pas na ulici - rekao je za "Ekspresen" čovek blizak Todoroviću.

Pod sumnjom da su učestvovali u likvidaciji sutradan su uhapšena tri muškarca. Lokalni mediji prenose da su dva od njih u dvadesetim godinama, a treći deset godina stariji. On je već izdržavao kaznu zatvora zbpog pljačke i poslova sa narkoticima.

Švedski mediji prenose kako je Todorović tamo imao bogat kriminalni dosije - odogovarao je za desetak krivičnih dela, a izrečene kazne su uglavnom su bile uslovne. Ipak, 2015. se našao iza rešetak kada je policija kod njega našla mapunjen revolver kalibra 357 "magnum".

Tada je, pišu lokalni mediji, policiji rekao da je oružje poneo sa sobom jer mu je prijatelj upucan dan ranije. Pretresom stana policija je kod njega našla još oružja i drogu zbog čega je nepravosnažno osuđen na 16 meseci zatvora.

Todorovićevo ime je pominjano u nekoliko opsežnih istraga protiv švercera narkoticima. 2002. protiv njega je podnesena krivična prijava nakon zaplene amfetamina čija je vrednost procenjena na 65 miliona švedskih kruna. Todorović se tada nalazio u begstvu.

Saučesnici su tada osuđeni na deset godina robije dok je protiv Todorovića istraga obustavljena 2012. Prema pisanju švedskih medija, Todorović je povezivan i sa požarom pod sumnjivim okolnostima u jednom restoranu.

Poslednjih godina Trta je bio u ugostiteljskoj indistriji, a kao distributer povrća je sarađivao sa jednim od najpoznatijih pljačkaša u Švedskoj. Prošle godine je imao problema i sa švedskom poreskom upravom. Otkriveni su radnici na crno u restoranu koji je vodio.

Tada je pred policajcima rekao da je njegov posao samo bio da putuje, procenjuje kvalitet povrća, kupuje ga i distribuira.

BONUS VIDEO:Snimak iz Crne Gore za NEVERICU: Pijani mladić ušao u tuđi stan, kada se probudio nije znao šta ga je SNAŠLO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.