BEOGRAD ZAVIJEN U CRNO: Sahranjen dečak koji je podlegao povredama posle tragedije na Karaburmi, ispraćen aplauzom i sirenama

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 15:28

BEOGRAD ZAVIJEN U CRNO: Sahranjen dečak koji je podlegao povredama posle tragedije na Karaburmi, ispraćen aplauzom i sirenama

Potresne scene na Novom groblju

Stefana B. (9), dečaka koji je prekjuče preminuo od posledica povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći prošle nedelje na Karaburmi, porodica i brojni prijatelji ispratili su na večni počinak.

Posle opela, na Novom groblju se napravila nepregledna kolona, a na njenom čelu bili su neutešni roditelji. Otac je nosio loptu, jer je Stefan trenirao i obožavao fudbal.

Na kraju duge kolone bila su dva vozila Hitne pomoći, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kojoj je zaposlen Stefanov otac.

Stefan je sahranjen u belom kovčegu, preko kog je bilo belo cveće, a ispraćen je gromoglasnim aplauzom i zvucima sirene sa vozila Hitne pomoći.

Veliki broj ljudi došao je da oda poslednju poštu mališanu. Grobljem su tekle reke suza.

Scene su bile potresne.

Stefan je podlegao povredama zadobijenim prošle nedelje, kada je njega, brata i oca na pešačkom prelazu u Ulici Marijane Gregoran pokosio Lazar G, koji je iza rešetaka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.