BELIVUK POPUT PABLA ESKOBARA! Zakopao bar 10 MILIONA EVRA u zemlju! Krvavo mafijaško blago na TAJNIM lokacijama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 23:56

BELIVUK POPUT PABLA ESKOBARA! Zakopao bar 10 MILIONA EVRA u zemlju! Krvavo mafijaško "blago" na TAJNIM lokacijama!

Krvavi mafijaški milioni stavljeni su u tegle ili u specijalne kese i zakopani na tajnim lokacijama, tvrdi obaveštajac Boža Spasić.

Samo najuži krug Belivukovih ljudi zna gde se tačno nalazi "blago". Navodno je zakopano minimun 10.000.000 evra na nekoliko tajnih lokacija.

U toku je pokušaj da se uđe u trag novcu koji su Belivuk i njegovi saradnici zaradili najtežim krivičnim delima.

- Prilikom hapšenja Belivuka i njegovih saradnika i tokom istrage >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pronađeno je samo oko 80.000 evra u kešu, što je smešna suma za ovu bandu. Oni su gotovo držali monopol nad prodajom droge u Srbiji, reketirali su brojne biznismene, oteli su mnogo nekretnina od građevinskih investitora i držali su obezbeđenje u većini najpoznatijih klubova u Beogradu- Samo od tih poslova zaradili su ogroman novac, koji se merio desetinama miliona evra - kaže dobro obavešten izvor.

Kako se saznaje, značajan deo novca stečen kriminalom "opran" je preko saradnika belivukovog klana, koji su kupovali nekretnine i ulagali u razne druge poslove.

- Međutim, Belivuk i njegovi saradnici su sasvim sigurno držali u šteku veliku količinu keša. na istražiteljima je sada da pronađu te pare, ali i da uđu u trag celokupnom novcu koji je "opran" preko investicija - objašnjava se.

Boža Spasić, bivši funkcioner DB-a veruje da je Belivuk sa nekoliko najbližih saradnika sakrio više od deset miliona evra!

- Pare su u tim mafijaškim klanovima pakuju u staklene tegle ili posude, a onda se zakopavaju na tajnim lokacijama. Tako novčanice ne mogu da se ovlaže, ubuđaju se i propadnu posle izvesnog vremena pod zemljom. Prema mojim saznanjima, novac je zakopan na rubnim delovima Beograda, koje je Velja Nevolja prethodno otkupio, ali i na planini Rudnik, gde je uhapšen. - kaže Boža Spasić.

- Moguće da je novac sakriven i u nekim bankarskim sefovima, koje su zakupili Veljini ljudi. Uveren sam ipak da je većina keša ukopana - kaže Spasić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.