BELA KUĆA DEMANTOVALA: Pens nije u karantinu, svaki dan testiran negativno

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 08:10

BELA KUĆA DEMANTOVALA: Pens nije u karantinu, svaki dan testiran negativno

Potpredsednik SAD Majk Pens nije u karantinu i isplanirao je radni dan u Beloj kući, saopštio je juče jedan od njegovih portparola, reagujući na navode medija da se Pens nalazi u samoizolaciji.

Navedeno je da je on svaki dan testiran negativno nakon što se koronavirusom zarazila Kejti Miler, Pensova portparolka i supruga savetnika predsednika Donalda Trampa.

I Tramp i Pens su kritikovani jer ne nose zaštitne maske, iako to preporučuju zdravstvene vlasti SAD.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bela kuća: Tramp i Pens na distanci nekoliko dana

Izvor: VOA, 12.Maj.2020

Potpredsednik Sjedinjenih Država Majk Pens, čija portparolka je pozitivna na koronavirus, nekoliko dana će biti na fizičkoj distanci od predsednika Donalda Trampa, saopštila je portparolka Bele kuće Kejli Mekeneni. Pens nije prisustvovao Trampovoj konferenciji za novinare u ponedeljak, niti...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.