BEDNI ŽUTI LICEMERI! Kad Skot pljuje srpski sud ćute kao zaliveni, a NA VUČEVIĆA SKAČU KAO BESNI PSI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2017, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEDNI ŽUTI LICEMERI! Kad Skot pljuje srpski sud ćute kao zaliveni, a NA VUČEVIĆA SKAČU KAO BESNI PSI!

Bezobrazluk.

Orkestrirani napad na potpredsednika SNS Miloša Vučevića samo zato što je javno rekao šta misli o oslobađajućoj presudi bivšem ministru Predragu Bubalu, još jedan je dokaz beskrajnog licemerja žute ološ-elite. Razni Jeremići, Gajići, Jankovići, Boljevićke i ostali njima pripadajući "slobodni mediji" osuli su rafalnu paljbu po Vučeviću jer se drznuo da izrazi neslaganje sa oslobađajućom presudom Bubalu optuženom da je u slučaju privatizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Luke Beograd" oštetio državu za 5,7 miliona evra i što je upitao da li sudije služe narodu ili dokazanim lopovima.

Njima je strašno zasmetalo nedopustivo Vučevićevo mešanje u rad pravosudnih organa, ali kad to uradi američki ambasador Kajl Skot, onda im maca pojede jezik. Žutim licemerima nije palo na pamet da brane čast sudija kad je pre nešto više od mesec dana Skot opleo po njima nezadovoljan presudom za paljenje ambasade SAD 2008. godine. Dakle, kad Skot kritikuje srpske sudije onda je to demokratija i sloboda govora, ali kad to učini naprednjak Vučević onda je to skandalozno i nedopustivo. Srećom, narod u Srbiji nije glup, pa svoj sud o njihovom licemerju pošteno nagradi na izborima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.