BANDA LOPOVA htela da joj UKRADE KOLA u kome je bio NJEN SIN: NAMERAČILI SU SE NA POGREŠNU OSOBU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2019, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BANDA LOPOVA htela da joj UKRADE KOLA u kome je bio NJEN SIN: NAMERAČILI SU SE NA POGREŠNU OSOBU (FOTO)

Majka heroj uspela je sama da şavlada celu bandu lopova koji su se nameračili na njen automobil u kome je spavao njen trogodišnji sin.

Kamere za video nadzor zabeležile su momenat kada je Ejmi Li Hil uspela da otera trojicu maskiranih lopova dalje od automobila, uz povike da je njeno dete unutra.

Mlada majka je pokupila svog trogodišnjeg sina Ronija iz vrtića u Brimingemu, a čim je parkirala ispred njihove zgrade i izašla iz automobila, lopovi su joj prišli. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jedan od njih je bio naoružan žiletom i zahtevao je da mu preda ključeve, ali ona je to odbila.

- Pribili su me uza zid držeći me za grlo, ali sam uspela da se izvučem. Rekla sam da je moje dete u kolima, ali nisu obraćali pažnju. Reagovala sam instinktivno - rekla je Ejmi.

Na snimku se vidi kako nakon kraće borbe i Ejmine odlučnosti lopovi beže sa lica mesta.

Ona je otkrila da je njen sin traumatizovan posle celog incidenta i da stalno pita "ko su ti loši momci".

- Plakao je kada sam ga iznela iz auta. To je prestrašno. Objasnila sam mu da se oni neće vraćati i da ga neće povrediti - kazala je Ejmi.

BONUS VIDEO: Snimak iz Crne Gore za NEVERICU: Pijani mladić ušao u tuđi stan, kada se probudio nije znao šta ga je SNAŠLO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.