BALTIČKA FLOTA SPREČILA INVAZIJU NA RUSIJU: Neprijatelj uništen na granici, sve je bilo brzo gotovo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 10:47

BALTIČKA FLOTA SPREČILA "INVAZIJU" NA RUSIJU: Neprijatelj uništen na granici, sve je bilo brzo gotovo (VIDEO)

Učestvovalo je više od 10 posada aviona Su-27 Baltičke flote

Piloti lovaca Su-27 pomorske avijacije Baltičke flote izveli su vežbu tokom koje su primenili elemente vazdušne borbe protiv uslovnog protivnika, prenosi televizija "Zvezda".

Televizija navodi da je u okviru planiranih letova izvedeno i uslovno korišćenje vazduhoplovnih sredstava za gađanje.

Prema zamisli vežbe, avioni protivnika "narušili" su državnu granicu Ruske Federacije i pokušali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da izvedu napad na strateški važne vojne objekte.

Dobivši signal o "invaziji" neidentifikovanih letelica u vazdušni prostor, lovci Su-27 su im poleteli u susret kako bi ih presreli i identifikovali avione uslovnog protivnika, a zatim ih tokom vazdušne borbe "uništili", prenosi televizija.

Posade su sprovele ubrzanu pripremu lovaca da uzletanje, uzletanja u paru i elektronska lansiranja navođenih raketa na vazdušne mete.

"Zvezda" javlja da su letovi izvođeni i dalju i noću, a da je u obuci učestvovalo više od 10 posada aviona Su-27 Baltičke flote.

Više vesti o domaćem i stranom naoružanju, pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.