BALKANAC POSTAO HEROJ U NEMAČKOJ: Svi ćete se oduševiti kada VIDITE šta je URADIO OVOM TROGODIŠNJAKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BALKANAC POSTAO HEROJ U NEMAČKOJ: Svi ćete se oduševiti kada VIDITE šta je URADIO OVOM TROGODIŠNJAKU!

Balkanac zaposlen u Nemačkoj u toku svog radnog vremena spasio je trogodišnjeg dečaka

Jedan bosanac zaposlen u poznatoj kurirskoj služni postao je heroj dana u Nemačkoj, nakon što je zalutalog mališana vratio kući i zabrinutoj majci.

Diana D. iz Minhena sa svojim trogodišnjim sinom Maksijem skupljala je lišće ispred kuće, a samo trenutak nepažnje bio je dovoljan da joj se dogodi situacija od koje strahuje svaka majka. Njen sin je jednostavno odšetao od nje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nije mogla da ga pronađe.

- Šokirala sam se. Svugda sam ga tražila, ali nestao je bez traga - rekla je ona.

Srećom, u pomoć je priskočio 35-godišnji dostavljač, Bosanac Haris Softić koji je samo stotinak metara dalje pronašao uplakanog dečaka.

- Nije znao da mi kaže svoju adresu. Rekao je da živi u vrtiću. Ali, znao je svoje ime i prezime, a kako poznajem većinu svojih mušterija, znao sam ko je on jer im često dostavljam pakete - kaže Haris koji je odmah nazvao policiju.

Budući da je prestrašena majka već prijavila njegov nestanak, odmah su mu dali tačnu adresu pa je maleni Maksi već za dvadesetak minuta bio vraćen kući.

Pratite nas i na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.