BAKA COKA IZAŠLA IZ ZATVORA! Godinu dana posle UBISTVA INVESTITORA puštena kući, evo šta je SADA ČEKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAKA COKA IZAŠLA IZ ZATVORA! Godinu dana posle UBISTVA INVESTITORA puštena kući, evo šta je SADA ČEKA

Stojanka Stojanović (71), poznatija kao baka Coka, posle godinu dana iza rešetaka puštena je u kućni pritvor.

Kako otkrivaju dobro obavešteni izvori, baka Coki je stavljena nanogica, a Više tužilaštvo u Beogradu, posle druge po redu dopune istrage, podiglo je optužnicu kojom joj se na teret stavlja teško ubistvo investitora Zorana Trifunovića (58) u Ulici Vučićev prolaz u beogradskom naselju Zvezdara.

Podsećamo, Stojanovićeva je 2. septembra 2018. pucala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u investitora i istog dana je uhapšena. Zločin su zabeležile kamere, koje su snimile staricu kako maskirana u muškarca prilazi žrtvi i puca u njega. Osim teškog ubistva, tužilaštvo je starici na teret stavilo i nedozvoljeno posedovanje oružja.

Da je Stojanka puštena iz Centralnog zatvora 30. avgusta, potvrdio je i njen advokat Đorđe Kalanj.

- Optužnica je podignuta za teško ubistvo i nedozvoljeno posedovanje oružja, a moja klijentkinja se nalazi u kućnom pritvoru već više od mesec dana - rekao je advokat. Za teško ubistvo zaprećena je kazna do 40 godina zatvora.

Izvor otkriva da je baka Coki sud zabranio da napušta kuću u kojoj živi bez prethodnog odobrenja. Komšinica kaže da baka Coku viđa u ulici.

- Videla sam je kako šeta, vidi se da je propala. Popričale smo, pitala sam je kako je, rekla je da je oslobođena za ubistvo - kaže komšinica koju živi blizu Coke.

Podsećamo, na snimku koji je šokirao Srbiju vidi se kako Stojanka, sa kačketom na glavi i cegerom u ruci, ide u susret investitoru. Kada su prišli jedno drugom, Stojanka je gurnula ruku u ceger, izvadila pištolj i pucala mu u vrat. Kada je pao, pucala mu je u stomak, a zatim prišla još bliže i ispalila mu metak u glavu. Nakon toga je vratila pištolj u ceger i mirno odšetala kući.

- Pošto je kao profesionalac overila žrtvu nasred ulice, Coka se hladnokrvno vratila kući, našminkala se, doterala i zaspala. Tako je dočekala policiju - podseća izvor.

Posle hapšenja Coke, njen sin Marko Stojanović izjavio je da je ona godinama bila u sukobu s investitorom. Tvrdio je da je Trifunović prisiljavao Coku da mu proda plac i svoju kuću, jer je na tom mestu hteo da gradi. On je branio majku navodeći da je prijavljivala Trifunovića policiji zbog pretnji i ugrožavanja sigurnosti, ali da niko nije blagovremeno reagovao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KAKO PENZIONERKA KOJA JE UBILA INVESTITORA ŽIVI SA NANOGVICOM "Ima pravo da izađe jednom dnevno, u zatvoru je pokušala da PRESEČE VENE, a jedna zatvorenica je udarila"

Izvor: Blic, 06.Okt.2019

Stojanka Stojanović (71), poznatija kao baka Coka, protiv koje je Više tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu za ubistvo investitora Zorana Trifunovića (58) prošle godine na Zvezdari, posle dobijanja nanogvice živi u svom domu sa sinom Markom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.