BAJDEN MI JE OBJASNIO ZAŠTO ME JE NAZVAO UBICOM Putin otkrio zbog čega su pale TEŠKE REČI pre nekoliko meseci (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 19:10

"BAJDEN MI JE OBJASNIO ZAŠTO ME JE NAZVAO UBICOM" Putin otkrio zbog čega su pale TEŠKE REČI pre nekoliko meseci (FOTO)

Ranije je američki predsednik potvrdio da je ruskog kolegu nazvao ubicom, kao i da je Putin bio odgovoran za navodno rusko mešanje u američke izbore

Ruski predsednik Vladimir Putin osvrnuo se danas, nakon višesatnih pregovora sa američkim predsednikom Džozefom Bajdenom, na "teške reči" koje su ranije razmenili.

On se tokom konferencije dotakao ključnih tema o kojima je razgovarao sa američkim kolegom - sajber sigurnost, klimatskie promene, militarizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Artika, diplomate i Aleksej Navaljni.

Putin je između ostalog upitan i da li je predsednikom Bajdenom razjasnio problem oko reči "ubica" kojom ga je njegov kolega svojevremeno opisao.

Što se tiče oštrih izjava, šta da vam kažem, obojica znamo šta smo rekli. Nakon što me je nazvao ubicom, pozvao me je i objasnio mi je zašto je to rekao. Tada me je i pozvao na sastanak. To je bila njegova inicijativa, želeo je da se sretnemo - rekao je Putin.

.

Portparolka Bele kuće Jen Psaki odbila je da objasni da li su Bajdenove reči upućene Putinu metafora.

Ruski predsednik je na jednoj konferenciji komentarišući ove reči predsednika Bajdena rekao da mu želi dobro zdravlje.

Podsetimo, danas je održan prvi sastanak između Vladimira Putina i Džoa Bajdena, od kako je amerikanac postao predsednik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.