BAJDEN JE OSRAMOTIO AMERIKU Tramp OPLEO po protivniku, ne bira reči: Kontrolišu ga fašisti...

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 12:47

"BAJDEN JE OSRAMOTIO AMERIKU" Tramp OPLEO po protivniku, ne bira reči: "Kontrolišu ga fašisti..."

Nekadašnji predsednik je naglasio i da se SAD nalaze u haosu, da je država uništena i da američka privreda slomljena zbog inflacije.

Predsednik Džozef Bajden je osramotio SAD na svetskoj pozornici, rekao je nekadašnji predsednik te zemlje i vodeći kandidat za republikansku nominaciju na novembarskim izborima Donald Tramp.

- Amerika je oslabljena i osramoćena na svetskoj pozornici. Pokvareni Džo Bajden je na ivici trećeg svetskog rata - rekao je Tramp >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u snimku okačenom na svojoj društvenoj mreži Trut soušl (Truth Social).

On je naglasio i da se SAD nalaze u haosu, da je država uništena i da američka privreda slomljena zbog inflacije.

- Reći ćemo pokvarenom Džou Bajdenu: 'Otpušen si! Bio si užasan predsednik' - dodao je Tramp.

Tramp je ranije rekao da aktuelnog predsednika kontrolišu fašisti, da je "nesposoban za obavljanje svoje pozicije", da ima nizak koeficijent inteligencije i da "ne može da pronađe put do bine na sopstvenim javnim nastupima".

Izvor: Srbija Danas/RIA Novosti

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.