BAČENA BOMBA NA KUĆU SRPSKOG POLITIČARA! Policija traga za grupom mladića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 16:11

BAČENA BOMBA NA KUĆU SRPSKOG POLITIČARA! Policija traga za grupom mladića (VIDEO)

Sin bišeg poslanika bio meta?

Eksplozivna naprava bačena pronađena je jutros u Bijeljini u dvorištu kuće poznatog lokalnog političara Milana Bujinovića. Policija je izašla na lice mesta kao i dežurni tužilac.

Bujinović je nekadašnji poslanik Partije demokratskog progresa u Skupštini grada Bijeljine i sadašnji član Narodnog fronta.

Kako javljaju lokalni mediji, prethodne večeri Bujinovićev sin se potukao sa grupom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mladića iz Ugljevika ispred jednog kluba u Bijeljini.

Pratili su ga do kuće i posle izvesnog vremena su ga zvali da izađe, nezvanično se saznaje, da je jedan od mladića iz te grupe uperio pušku u Bujinovićevog sina, a drugi je bacio bombu u dvorište, koja na sreću, nije eksplodirala.

Iz Policijske uprave Bijeljina je saopšteno da su od građana dobili prijavu da je na području Bijeljine došlo do upotrebe vatrenog oružja u više navrata, kao i da je bačena eksplozivna naprava koja nije aktivirana.

Radom na terenu policijski službenici došli su do počinilaca krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti za kojima se traga, saopštili su iz policije.

Srbija Danas/InfoBijeljina/B.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.