B92: Utisak nedelje odložen na neodređeno vreme

Izvor: Studio B, 26.Sep.2014, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B92: Utisak nedelje odložen na neodređeno vreme

Emitovanje emisije "Utisak nedelje" autorke Olje Bećković i produkcijske kuće PG mreža na televiziji B92 odlaže se do daljeg, saopštila je danas ta televizija.

Emitovanje je odloženo na neodređeno vreme "s obzirom na to da uprkos pregovorima još nije postignut dogovor između menadžmenta televizije B92 i Olje Bećković i produkcijske grupe Mreža", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je menadžment televizije B92 ponudio Olji Bećković i produkcijskog grupi >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Mreza da se Utisak nedelje "emituje na terestrijalnom kanalu B92 do novembra", a potom da ta emisija postane vodeći format televizije B92 info sa željom da kultni serijal i dugodišnje iskustvo renomirane novinarke doprinesu razvoju ove informativne B92 platforme.

"Kako ideja nije naisla na odobravanje od strane Olje Bećković i produkcijske grupe Mreža, nastavljeni su pregovori o daljoj saradnji, a gledaoce i kolege iz medija blagovremeno ćemo izvestiti o svim detaljima dogovora Olje Bećković i menadžmenta TV B92", navela je ta televizija.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.