B92: Olja Bećković kompromituje našu kompaniju

Izvor: Mondo, 02.Okt.2014, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B92: Olja Bećković kompromituje našu kompaniju

Kompanija B92 izdala saopštenje u kome konstatuje da su pregovori sa Oljom Bećković o emitovanju "Utiska nedelje" bezuspešni i autorku optužuje za ucene.

Foto: B92 logo

U saopštenju za javnost koje je potpisao menadžment B92 navodi se da ova kompanija sa žaljenjem konstatuje da se napori i predlozi za poboljšanje dugogodišnje saradnje sa autorkom emisije "Utisak nedelje" Oljom Bećković i Produkcijskom grupom "Mreža", nisu pokazali uspešnim.

"Ishod >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pregovora kompanije B92 o nastavku saradnje sa Oljom Bećković i PG "Mrežom" takav je da je od strane autorke emisije "Utisak nedelje" i produkcijske kuće došlo ne samo do odsustva razumevanja i podrške nego i do teškog narušavanja profesionalne etike izjavama datim u javnosti i optužbama za navodne ucene i ultimatume, a sa očiglednom namerom diskreditacije kompanije B92", navodi se u dopisu poslatom medijima.

Kako je saopšteno, rukovodstvo B92 razočarano je ponašanjem gospođe Bećković naročito ako se uzme u obzir 12 godina saradnje i vernosti, "ulaganja u nju oko dva miliona evra i značajna promocija širom B92 mreže kao i na drugim mestima".

"Iz svega navedenog, zaključak koji bi mogao da se nametne je da Olja Bećković i PG "Mreža" svoje pogrdne izjave koriste kako bi stvorili negativnu atmosferu, narušili ugled i izvršili pritisak na slobodu uređivačke politike kompanije B92, a sve u pokušaju da poboljšaju svoje pregovaračke pozicije", navedeno je u saopštenju u kome se zaključuje da će dalja saradnja kompanije B92 sa Oljom Bećković i PG "Mrežom" predstavljati težak izazov.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Frka zbog "Utiska nedelje": Olja Bećković ne odlazi sa B92?

Izvor: NaDlanu.com, 02.Okt.2014

Posle saopštenja B92 u kom je navedeno da pregovori sa Oljom Bećković oko "Utiska nedelje" nisu urodili plodom, oglasila se poznata novinarka...- Ja to saopštenje ne razumem. Volela bih da upoznam pisca tog saopštenja - kaže Olja Bećković za “Blic”, komentarišući navode iz saopštenja B92...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.