Saopštenje B92 o Utisku nedelje

Izvor: B92, 02.Okt.2014, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saopštenje B92 o "Utisku nedelje"

Beograd -- Kompanija B92 saopštava da se pregovori sa autorkom emisije "Utisak nedelje" Oljom Bećković i PG "Mreža" nisu pokazali uspešnim:

"Kompanija B92 sa žaljenjem konstatuje da se napori i predlozi za poboljšanje dugogodišnje saradnje sa autorkom emisije „Utisak nedelje“ Oljom Bećković i Produkcijskom grupom „Mreža“, nisu pokazali uspešnim.

Ishod pregovora kompanije B92 o nastavku saradnje sa Oljom Bećković i PG „Mrežom“ takav je da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od strane autorke emisije „Utisak nedelje“ i produkcijske kuće došlo ne samo do odsustva razumevanja i podrške nego i do teškog narušavanja profesionalne etike izjavama datim u javnosti i optužbama za navodne ucene i ultimatume, a sa očiglednom namerom diskreditacije kompanije B92.

Rukovodstvo B92 razočarano je ponašanjem gospođe Bećković naročito ako se uzme u obzir 12 godina saradnje i vernosti, ulaganja u nju oko 2 miliona evra i značajna promocija širom B92 mreže kao i na drugim mestima.

Iz svega navedenog, zaključak koji bi mogao da se nametne je da Olja Bećković i PG „Mreža“ svoje pogrdne izjave koriste kako bi stvorili negativnu atmosferu, narušili ugled i izvršili pritisak na slobodu uređivačke politike kompanije B92, a sve u pokušaju da poboljšaju svoje pregovaračke pozicije.

Iz svega navedenog dalja saradnja kompanije B92 sa Oljom Bećković i PG „Mrežom“ predstavljaće težak izazov.

Menadžment B92"

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

B92: Nisu uspeli pregovori s Oljom Bećković

Izvor: Blic, 02.Okt.2014

Pregovori kompanije B92 za poboljšanje saradnje s autorkom emisije „Utisak nedelje“ Oljom Bećković i Produkcijskom grupom „Mreža“, nisu se pokazali uspešnim, saopštila je ova televizija..."Ishod pregovora kompanije B92 o nastavku saradnje sa Oljom Bećković i PG „Mrežom“ takav je...

Nastavak na Blic...

Bećković: Očekujem da radim u nedelju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2014

Autorka emisije "Utisak nedelje" Olja Bećković kaže da ne razume saopštenje kompanije B92 u kojem konstatuju da će "saradnja kompanije B92 sa Oljom Bećković i PG ‘Mrežom’ predstavljati 'težak izazov'"..."Ja to saopštenje ne razumem. Volela bih da upoznam pisca tog saopštenja", kaže Olja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

B92: Olja Bećković nam ruši ugled

Izvor: Vesti-online.com, 02.Okt.2014

Pregovori kompanije B92 za poboljšanje saradnje s autorkom emisije "Utisak nedelje" Oljom Bećković i Produkcijskom grupom "Mreža", nisu se pokazali uspešnim, saopštila je ova televizija...Olja Bećković optužena za diskreditaciju televizije.. .."Ishod pregovora kompanije B92 o nastavku saradnje...

Nastavak na Vesti-online.com...

B92: Bezuspešni pregovori o "Utisku"

Izvor: RTS, 02.Okt.2014

Pregovori sa autorkom emisije "Utisak nedelje" Oljom Bećković i Produkcijskom grupom "Mreža" nisu bili uspešni, saopštio je B92. Bećkovićeva: Ne razumem saopštenje, očekujem da B92 poštuje ugovor...Kompanija B92 u saopštenju sa "žaljenjem konstatuje da se napori i predlozi za poboljšanje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.