Avion sa našim državljanima iz Izraela sleteo na aerodrom Nikola Tesla

Izvor: B92, 10.Okt.2023, 21:29

Avion sa našim državljanima iz Izraela sleteo na aerodrom "Nikola Tesla"

Specijalizovani let Er Srbije sa našim državljanima koji su evakuisani iz Izraela, sleteo je na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu.

Avion je iz Tel Aviva poleteo oko 18:30 časova po našem vremenu.

Njih su na aerodromu u Beogradu sačekali članovi porodice.

"Čekam ćerkinog dečka. On je Izraelac, ima 27 godina. Jedva je uspeo da pobegne. On nije na strani izraelske vlasti. Situacija je tamo grozna. Jadan narod je izgunio", priča jedan čovek kog je ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Telegrafa srela na aerodromu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TREĆI AVION IZ IZRAELA SLETEO NA AERODROM NIKOLA TESLA: Evakuisana još jedna grupa naših građana

Izvor: Pančevac-online.com, 10.Okt.2023

Specijalizovani let Er Srbije sa našim državljanima koji su evakuisani iz Izraela, sleteo je na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu. Avion je iz Tel Aviva poleteo oko 18:30 sati po našem vremenu. Njih su na aerodromu u Beogradu sačekali članovi porodica. NEMA VIŠE NADE: Unuk Dušana Mihaleka pronađen...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.