Avion iz Niša za Bazel hitno sleteo u Zagreb zbog dima

Izvor: B92, 16.Sep.2018, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion iz Niša za Bazel hitno sleteo u Zagreb zbog dima

Avion kompanije Viz er je u subotu uveče hitno sleteo u Zagreb zbog dima u kokpitu, javlja Avioradar, prenosi zagrebački portal "Indeks".

Kako se navodi, let iz Niša za Bazel je posad preusmerila na zagrebački Aerodrom Franjo Tuđman dok se nalazio u vazdušnom prostoru Austrije na visini od 11 kilometara.

Troje ljudi zatražilo je lekarsku pomoć

Iz Aerodroma Franjo Tuđman potvrdili su da je avion hitno preusmeren zbog pojave dima u pilotskoj kabini. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kako piše Avioradar, medicinsku pomoć zatražila su dva putnika i jedan član posade, a detalji o povredama su nepoznati.

Preusmereni avion, u kojem je bilo 180 putnika, sleteo je u Zagreb u 21:02 h po lokalnom vremenu, nakon čega su putnici s leta ostali na terminalu do dolaska zamenskog aviona. Potom su nastavili putovanje prema Baselu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Avion iz Niša za Bazel hitno sleteo sinoć u Zagreb zbog dima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2018

Avion kompanije Viz er u subotu uveče hitno je sleteo u Zagreb zbog dima u pilotskoj kabini, saopštio Avioradar, prenosi zagrebački portal "Indeks"...Kako se navodi, posada je sinoćni let iz Niša za Bazel preusmerila na zagrebački aerodrom, a avion se u tom momentu nalazio u vazdušnom prostoru...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.