Avion iz Niša za Bazel hitno sleteo sinoć u Zagreb zbog dima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2018, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion iz Niša za Bazel hitno sleteo sinoć u Zagreb zbog dima

Avion kompanije Viz er u subotu uveče hitno je sleteo u Zagreb zbog dima u pilotskoj kabini, saopštio Avioradar, prenosi zagrebački portal "Indeks".

Kako se navodi, posada je sinoćni let iz Niša za Bazel preusmerila na zagrebački aerodrom, a avion se u tom momentu nalazio u vazdušnom prostoru Austrije na visini od 11.000 metara.

Troje ljudi zatražilo je lekarsku pomoć.

Iz zagrebačkog aerodroma "Franjo Tuđman" potvrdili su da je avion hitno preusmeren >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zbog pojave dima u pilotskoj kabini. Kako navodi Avioradar, medicinsku pomoć zatražila su dva putnika i jedan član posade, a detalji o povredama su nepoznati.

Preusmereni avion, u kojem je bilo 180 putnika, sleteo je u Zagreb u 21.02, gde su putnici ostali na terminalu do dolaska drugog aviona, a zatim su nastavili putovanje prema Bazelu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avion iz Nišša za Bazel zbog dima sinoć hitno sleteo sinoć u Zagreb

Izvor: Blic, 16.Sep.2018

Avion kompanije "Viz er" u subotu uveče hitno je sleteo u Zagreb zbog dima u pilotskoj kabini, saopštio Avioradar, prenosi zagrebački portal "Indeks".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.