Avion BLOKIRAO aerodrom Nikola Tesla i oštetio pistu! Pogledajte prizor (FOTO)

Izvor: Prva.rs, 12.Sep.2018, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion BLOKIRAO aerodrom "Nikola Tesla" i oštetio pistu! Pogledajte prizor (FOTO)

Podsetimo, prema saopštenju Aerodroma "Nikola Tesla" avion egipatske avio-kompanije "Egipter" sleteo je na beogradski aerodrom jutros u 4:11, zbog tehničkih problema.
Avion je, kako je javila TV Prva bio bez putnika, a sleteo je jer mu je pukla guma. Pri sletanju je oštetio pistu beogradskog aerodroma i od jutros ni jedan avion nije ni poleteo ni sleteo na beogradski aerodrom. 

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvaranje aerodroma za pet minuta! Jedan avion već kruži iznad Divčibara, čeka sletanje (FOTO)

Izvor: Prva.rs, 12.Sep.2018

On je naveo da nema detaljne informacije o tome šta se događalo u jutarnjim satima kada je egipatski avion sleteo na “Teslu”, ali da će naknadno sve informacije da budu dostupne.. “U pitanju je tehnički problem. Želeo bih da se zahvalim svima, državnim organima, našim operativcima. Uspeli...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.