Autobusi poslati po turiste iz Srbije zaglavljene u Mađarskoj

Izvor: Radio 021, 30.Dec.2014, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobusi poslati po turiste iz Srbije zaglavljene u Mađarskoj

Autobus sa 73 turista iz Srbije pokvario se u Mađarskoj na oko 70 kilometara od granice sa Srbijom.

Kvar je nastao jutros u 10 časova.  Posle dužeg vremena, autobus se pokrenuo i uspeo da doveze putnike do najbliže benzinske stanice. Putnici su bili bez grejanja.

Autobus je stajao u zaustavnoj traci na auto-putu, a jedna putnica je zbog napada panike prevezena u bolnicu. Turisti su se zaputili u Krakov.

Na mesto gde se pokvario autobus upućeno je više >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << autobusa koji bi uskoro trebalo da stignu do putnika.

"Jedan autobus samo što nije prešao granicu i taj autobus će vratiti putnike koji budu želeli za Beograd, a ko bude želeo da nastavi put ka Krakovu, moći će da nastavi", rekao je predstavnik agencije "Manga trip". Prema njegovim rečima, sada je prioritet da se svi putnici prevezu na sigurno i toplo.

U agenciji navode da se autobus zaledio na temperaturi od minus 12, nakon čega je po putnike poslat drugi autobus, koji se na identičan način zaledio zbog hladnog vremena.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autobus sa 73 turista iz Srbije pokvaren u Mađarskoj, ljudi se smrzavaju

Izvor: Večernje novosti, 30.Dec.2014

Autobus sa 73 turista iz Srbije pokvario se u Mađarskoj na oko 70 kilometara od mađarske granice. Kvar je nastao jutros u 10 časova a autobus još stoji. Putnici su bez grejanja, a zalihe hrane i vode su pri kraju.Kako su putnici rekli za Internet portal RTS-a, jednoj putnici je loše i došla je...

Nastavak na Večernje novosti...

Srpski turisti zbrinuti na benzinskoj pumpi

Izvor: RTS, 30.Dec.2014

Autobus sa 73 turista iz Srbije pokvario se u Mađarskoj na oko 70 kilometara od granice sa Srbijom. Kvar je nastao jutros u 10 časova. Posle dužeg vremena, autobus se pokrenuo i uspeo da doveze putnike do najbliže benzinske stanice. Putnici su bili bez grejanja. Novi autobusi su krenuli ka njima....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.