Autobusi izvučeni iz snega kod Kanjiže

Izvor: Kurir, 12.Dec.2012, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobusi izvučeni iz snega kod Kanjiže

Od početka hladnog talasa do sada bilo pet potvrđenih žrtava smrzavanja

BEOGRAD - Dva autobusa sa putnicima koja su rano jutros ostala u snegu na putu u opštini Kanjiža odblokirana su, izjavio je načelnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije Predrag Marić.

Na putu u opštini Kanjiža rano jutros ostala su zaglavljena u snegu dva autobusa s putnicima i nekoliko putničkih automobila, rekao je ranije Marić.

Autobusi su odblokirani >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << oko 8.45 sati, kazao je Marić i podsetio da su oni stali oko 6.30 sati, a saobraćajna policija je zatvorila saobraćaj, kako se ne bi stvarala kolona dok mašine ne pročiste put.

Marić je, takođe, rekao da na teritoriji Vršca ima jakog vetra i dolazi do pojave smetova od jednog metra, da je teretni saobraćaj zabranjen na Ibarskoj magistrali.Prema njegovim rečima, svi regionalni putevi u Srbiji u ovom trenutku su prohodni, sada se čiste i lokalni putevi, naročito na Pešterskoj visoravni.

Marić je istakao da je od početka hladnog talasa do sada bilo pet potvrđenih žrtava smrzavanja i da u toku protekle noći nije bilo novih evakuacija stanovništva.

Sneg i jak vetar počeli su 9. decembra da otežavaju saobraćaj u celoj Srbiji. Proteklih dana je najteža situacija bila u pojedinim delovima Vojvodine, dok su juče intenzivnije padavine zabeležene na jugu Srbije, u Kraljevu, Kruševcu, na Kopaoniku, Pešteru, Sjenici i u istočnom delu Srbije.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

DRAMATIČNO: Đake zavejala velika mećava

Izvor: Kurir, 13.Dec.2012, 07:18

U dva autobusa 24 učenika ostala više sati zaglavljena u smetu na putu Doline-Orom. Iz velikog snega izbavili ih vatrogasci..KANJIŽA - Spaseni...Dva autobusa sa ukupno 24 učenika, od kojih je u jednom bilo 9 osnovaca, a u drugom 15 srednjoškolaca, ostali su juče ujutru dva i po sata zavejani na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.