Izvor: Beta OMS, 01.Feb.2013, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Austrijanci odabrali ComTrade softver

ComTrade i Austrijski Federalni Centar za Računarstvo potpisali unosan petogodišnji ugovor Beograd, 01. februar 2013. – Iz kompanije ComTrade saopšteno je da je potpisan novi ugovor o isporuci softverskih rešenja na internacionalnom tržištu, što je još jedna potvrda da naša IT kompanija postaje nezaobilazni deo globalne tehnološke scene. Klijent je Austrijski Federalni Centar za Računarstvo, organizacija koja je odgovorna za nadgledanje svih elektronskih mašina za igru i video terminala za lutriju u Austriji, a ComTrade-ov softver će biti korišćen za izgradnju komandne i komunikacione infrastrukture.

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Srpski softver u Lutriji Austrije

Izvor: B92, 01.Feb.2013

Beograd -- IT kompanija Komtrejd potpisala je novi ugovor o isporuci softverskih rešenja sa austrijskim Federalnim Centrom za računarstvo (BRZ)...Austrijska organizacija koja je odgovorna za nadgledanje svih elektronskih mašina za igru i video terminala za lutriju u Austriji, koristiće Komtrejdov...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.