Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svirepo ubistvo dečaka u Arilju

UŽICE - Policija iz Užica uhapsila je šezdesetjednogodišnjeg M. K. iz Ivanjice koji je osumnjičen da je ubio trinaestogodišnjeg B. M. iz sela Trešnjevice, opština Arilje.

U današnjem saopštenju policije navodi se da je majka maloletnog B. M. prijavila Dežurnoj službi Policijske stanice u Arilju nestanak dečaka 24. maja i navela da se dečak prethodnog dana oko 18 časova udaljio biciklom u nepoznatom pravcu.

"Preduzetim merama utvrđeno je da je 23. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << maja oko 18 časova maloletnog B. M. pozvao M. K., inače prijatelj njegove majke, da se nađu u zaseoku Divljaka, selo Trešnjevica u Arilju pod izgovorom da mu je kupio skuter koji mu je ranije obećao", dodaje se u saopštenju.

Kako se navodi, M. K. je maloletnog B. M. više puta vojničkim ašovom "ranije pripremljenim za izvršenje krivičnog dela" udario u glavu i telo.

"Leš je zatim odvukao u obližnju šumu i prekrio ga suvim lišćem i granjem. Bicikl kojim se dečak dovezao stavio je u prtljažnik svog vozila i bacio u blizini puta Arilje-Ivanjica, napravivši prethodno deformaciju prednjeg točka kako bi prikrio izvršenje krivičnog dela", dodaje se u saopštenju.

Nakon toga M. K. se sa meštanima sela uključio u potragu za dečakom, održavajući stalni kontakt sa majkom.

Policija je juče uz pomoć meštana sela Trešenjcice pronašla telo dečaka. Uviđaj su izvršili istražni sudija Okruznog suda u Užicu i zamenik Okružnog javnog tužioca, a učestvovale su i kriminalističke službe policije.

Motivi ubistva još nisu poznati.

Milenko M. priveden je istražnom sudiji Okružnog suda u Užicu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo maloletnika u Arilju

Izvor: Press, 26.Maj.2008

Policija iz Užica uhapsila je Milenka K.(61) iz Ivanjice koji je osumnjičen da je ubio maloletnog B.M. (13) iz sela Trešnjevice, opština Arilje..

Nastavak na Press...

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo dečaka u Arilju

Izvor: Politika, 26.Maj.2008

Užice – Policija iz Užica uhapsila je Milenka K.(61), iz Ivanjice, koji je osumnjičen da je ubio maloletnog B. M. (13) iz sela Trešnjevice, opština Arilje...U jučerašnjem saopštenju policije navodi se da je majka maloletnog B. M. prijavila dežurnoj službi Policijske stanice u Arilju nestanak...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.