Izvor: Politika, 26.Maj.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo dečaka u Arilju

Užice – Policija iz Užica uhapsila je Milenka K.(61), iz Ivanjice, koji je osumnjičen da je ubio maloletnog B. M. (13) iz sela Trešnjevice, opština Arilje.

U jučerašnjem saopštenju policije navodi se da je majka maloletnog B. M. prijavila dežurnoj službi Policijske stanice u Arilju nestanak dečaka 24. maja i navela da se dečak prethodnog dana oko 18 časova udaljio biciklom u nepoznatom pravcu. „ Utvrđeno je da je 23. maja oko 18 časova maloletnog B. M. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << pozvao Milenko K., inače, prijatelj njegove majke, da se nađu u zaseoku Divljaka, selo Trešnjevica u opštini Arilje pod izgovorom da mu je kupio skuter koji mu je ranije obećao”, dodaje se u saopštenju.

Kako se navodi, Milenko. K. je maloletnog B. M. više puta vojničkim ašovom „ranije pripremljenim za izvršenje krivičnog dela” udario u glavu i po telu. „Leš je zatim odvukao u obližnju šumu i prekrio ga suvim lišćem i granjem. Bicikl kojim se dečak dovezao stavio je u prtljažnik svog vozila i bacio ga u blizini puta Arilje–Ivanjica, prethodno deformišući prednji točak kako bi prikrio izvršenje krivičnog dela”, dodaje se u saopštenju.

Nakon toga Milenko K. se sa meštanima sela uključio u potragu za dečakom, održavajući stalni kontakt sa majkom.

Policija je prekjuče uz pomoć meštana sela Trešnjevice pronašla telo dečaka. Uviđaj su izvršili istražni sudija Okružnog suda u Užicu i zamenik okružnog javnog tužioca, a učestvovale su i kriminalističke službe policije.

Motivi ubistva još nisu poznati. Milenko M. priveden je istražnom sudiji Okružnog suda u Užicu.

Beta

[objavljeno: 27/05/2008.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.