Arno Gujon v.d. direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu pri MSP

Izvor: Beta, 26.Nov.2020, 17:17

Arno Gujon v.d. direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu pri MSP

Vlada Srbije je danas imenovala osnivača francuske nevladine organizacije "Solidarnost za Kosovo" Arnoa Gujona za vršioca dužnosti direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu pri Ministarstvu spoljnih poslova.Gujon, koji je osnovao i "Inicijativu za natalitet i ostanak mladih u Srbiji", realizovao je brojne akcije pomoći srpskom narodu na Kosovu i bio "aktivan na širenju istine o dogadjajima na prostorima bivše Jugoslavije", saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.Autor je i koautor četiri knjige o Srbiji i Kosovu i dobitnik brojnih visokih priznanja u Srbiji i Republici Srpskoj, izmedju ostalih Ordena Svetog Save prvog reda, Ordena Njegoša prvog reda, Zlatne medalje predsednika Srbije za zasluge, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arno Gujon v.d. direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu pri MSP

Izvor: Danas, 26.Nov.2020

Vlada Srbije je danas imenovala osnivača francuske nevladine organizacije "Solidarnost za Kosovo" Arnoa Gujona za vršioca dužnosti direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu pri Ministarstvu spoljnih poslova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.