Izvor: B92, 21.Maj.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Areta Frenklin: Pronađena tri testamenta u pevačicinoj kući

Rukom pisani testamenti kraljice soula pronađeni su u njenoj kući u Detroitu

Tri testamenta pronađena su u kući Arete Frenklin, mesecima nakon njene smrti.

Pevačica je preminula od raka pankreasa u avgustu prošle godine, a članovi porodice su tada rekli da ona nije ostavila testament.

Ipak, početkom ovog meseca pronađena su tri. Dva su napisana 2010. godine i nalazila su se u zaključanom plakaru, za koji je ključ naknadno pronađen.

Treći, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je napisala 2014. godine bio je sakriven ispod jastuka u dnevnoj sobi.

Njen advokat Dejvid Benet kaže da je svu imovinu ostavila svojoj porodici.

Neke delove testamenta bilo je teško dešifrovati, jer su neke reči precrtane, a rukopis nečitak.

Benet koji je radio kao Aretin advokat 40 godina, kaže da nije siguran da su ova tri testamenta u skladu sa zakonom u državi Mičigen.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Areta Frenklin: Pronađena tri testamenta u pevačicinoj kući

Izvor: Radio 021, 21.Maj.2019

Rukom pisani testamenti kraljice soula pronađeni su u njenoj kući u Detroitu..ReutersAreta Frenklin preminula je u avgustu..Tri testamenta pronađena su u kući Arete Frenklin, mesecima nakon njene smrti...Pevačica je preminula od raka pankreasa u avgustu prošle godine, a članovi porodice su tada...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.