Arapin hoće da kupi čuvenu srpsku banju? Meštani misle da u to neki crnci

Izvor: B92, 05.Nov.2015, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arapin hoće da kupi čuvenu srpsku banju? Meštani misle da u to "neki crnci"

U medijima osvanuli su naslovi da će Arapskom princu biti ponudjene pojedine srpske banje na prodaju. Reč je o Mataruskoj, Bogutovackoj i Ribarskoj banji, ali u ponudi su i hoteli I specijalne bolnice.

Ako neka banja ima iskustvo sa arapskim šeicima onda je to Lukovska Banja. Naime, ovo mesto je posetio jedan šeik i to usred zime kada je napadao najveći sneg.

Kako nam je rekla Jelena Stepanović iz marketinga Lukovske Banje, šeik je tada prvi put u svom životu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << video sneg.

S obzirom da mu se jako dopao ovaj kraj koji se nalazi na 600 metara nadmorske visine, onda je logičan sled događaja da želi da je kupi. Međutim, kako su nam rekli meštani “ni za živu glavu je ne bi prodali“.

Mada neki meštani nisi baš najsigurniji ko su Arapi?

O čemu se radi, pogledajte u prilogu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.