Jedan mladić uboden nožem u grudi u grupnoj tuči u Aranđelovcu

Izvor: Blic, 14.Apr.2012, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan mladić uboden nožem u grudi u grupnoj tuči u Aranđelovcu

Jedan muškac zadobio je teške povrede opasne po život u tuči dve grupa mladića u Aranđelovcu i posle ukazane lekarske pomoći prebačen je u Urgentni centar u Beogradu, saopštila je danas Policijska uprava u Kragujevcu.

Kako je navela policija, teško je povređen Nenad P. (32) iz Aranđelovca, kome je Nikola C. (23), takođe iz Aranđelovca, nožem naneo dve ubodne rane u predelu grudi.

Policija je Nikoli C. odredila meru zadržavanja u trajanju do 48 sati zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Istu mera policija je odredila i Radivoju A. (23), Marku M. (33), Marku R. (30), Milanu S. (31) i Marku R. (23), svi iz Aranđelovca, zbog učestvovanja u tuči. Svi oni će po isteku mere zadržavanja biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu.

Dve grupe mladića, nakon kraće verbalne rasprave, sukobile su se i potukle sinoć nešto pre ponoći, u kafiću "Šekspir" u Aranđelovcu, a tuču nastavili i ispred tog ugostiteljskog objekta, kada je, kako se sumnja, Nikola C. nožem dva puta ubo u grudi Nenada P.

Sve učesnike tuče policija je otkrila u prepodnevnim satima, navodi se u saopštenju i dodaje da je nož sa tragovima krvi, kojim je najverovatnije povređen Nenad P, pronađen u dvorištu porodične kuće Nikole C.

Povezane vesti: Pretučen na smrt pred ženom i detetom, uhapšena sedmorica Vređali i tukli policajca Službenice naručile pljačku banke da bi prikrile manjak od 160.000 evra Trojica mladića tukla Novosađanina do smrti Uhapšeni pljačkaši zlatara
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška povreda nožem u grupnoj tuči

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Apr.2012

U tuči dve grupa mladića u Aranđelovcu, jedan od njih je zadobio teške, po život opasne povrede i posle ukazane lekarske pomoći prebačen je u Urgentni centar u Beogradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Mladić nožem teško povređen u grupnoj tuči

Izvor: S media, 14.Apr.2012

Jedan muškac zadobio je teške povrede opasne po život u tuči dve grupa mladića u Aranđelovcu i posle ukazane lekarske pomoći prebačen je u Urgentni centar u Beogradu, saopštila je danas Policijska uprava u Kragujevcu...Kako je navela policija, teško je povređen Nenad P. (32) iz Aranđelovca,...

Nastavak na S media...

Posle svadje nozem u grudi

Izvor: Radio Centar 987, 14.Apr.2012

Pripadnici Policijske uprave u Kragujevcu andndash; Policijske stanice u Arandjelovcu danas su uhapsili vinovnike tuce, u kojoj je N.P. (32) iz Arandjelovca zadobio teske telesne povrede opasne po ziv..

Nastavak na Radio Centar 987...

Uhapšeni učesnici tuče u Aranđelovcu

Izvor: RTS, 14.Apr.2012

Aranđelovački policajci uhapsili vinovnike tuče u kafiću "Šekspir", u kojoj je Nenad P. (32) zadobio teške telesne povrede, opasne po život. U dvorištu jednog od privedenih pronađen je nož kojim je, kako se pretpostavlja, Nenad P. uboden u grudi...Pripadnici Policijske uprave u Kragujevcu,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.