Aplikacija – plaćanje parking online bez dodatnih troškova

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2020, 23:29

Aplikacija – plaćanje parking online bez dodatnih troškova

Uvedene i dodatne olakšice za strane državljane

KP "Parking servis" korisnicima je ponudio novu aplikaciju za plaćanje parkiranja i navođenje do najbližeg slobodnog parking mesta. Aplikacija automatski locira u kojoj zoni se nalazi vozilo i korisniku omogućava da brzo, jednostavno i sigurno plati parkiranje slanjem SMS poruke, platnom karticom, ili sredstvima koja je deponovao na samoj aplikaciji.

 Na aplikaciji postoji i mogućnost da korisnici uplate depozit >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 200 do 2.000 dinara i tim sredstvima mogu da plaćaju sve usluge, bez ikakvih dodatnih troškova. Povodom učestalih pitanja korisnika JKP "Parking servis" obaveštava korisnike da ne naplaćuje proviziju. "Parking servis" je upravo razmišljajući o online plaćanjima mikrotransakcija, kakve su na primer plaćanje parkiranja u zonama ili garažama za kratak vremenski period od sat vremena, a za koje banke naplaćuju troškove, uveo opciju da korisnici sa svoje platne kartice prebace iznose u vrednosti od 200 do 2.000 dinara u polje "depozit" u samoj aplikaciji i tim sredstvima korisnici mogu da plaćaju sve usluge bez ikakvih dodatnih troškova.

Plaćanje direktno sa plantih kartica je opcija, koju je "Parking servis" uveo pre svega za strance i korisnike koji ne mogu da plaćaju parkiranje putem mobilnih telefona, pošto nemaju telefon sa mrežom domaćeg operatera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.