Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jun.2020, 16:21

Apel iz UKC RS: Poštujte mjere, sve više mlađih osoba na respiratoru

BANJALUKA - Povodom pogoršane epidemiološke situacije u RS izazvane novim korona virusom, zaposleni radnici Univerzitetskog kliničkog centra RS upućuju apel stanovništvu Srpske da se strogo pridržavaju mjera koje je propisao Republički štab za vanredne situacije kako ne bi došlo do preopterećenja zdravstvenog sistema pacijentima koji su inficirani ovim virusom.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Sve više mladih na respiratorima u Republici Srpskoj

Izvor: Radio 021, 27.Jun.2020

Radnici Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske (RS) uputili su apel stanovništvu da se strogo pridržava mera Republičkog štaba za vanredne situacije i upozorili da je sve veći broj mlađih pacijenata na respiratorima...Oni apeluju da se građani pridržavaju antikorona mera kako ne bi...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.