Apel građanima da ne koriste Klinični centar Srbije kao alternativni pravac

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jun.2017, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel građanima da ne koriste Klinični centar Srbije kao alternativni pravac

Klinički centar Srbije (KCS) apelovao je danas na građane da u cilju nesmetanog zbrinjavanja pacijenata i pristupa vozila Hitne pomoći Urgentnom centru, ne koriste prolazak kroz KCS kao alternativni saobraćajni pravac.

Ta zdravstvena ustanova je saopštila da zbog velikih saobraćajnih gužvi, vozila Hitne pomoći sa najtežim pacijentima otežano dolaze do Urgentnog centra kao i da je otežano snabdevanje hranom i medicinskom opremom svih klinika KCS.

"Klinički >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << centar Srbije u saradnji sa Saobraćajnom policijom i Gradskim sekretarijatom za saobraćaj, čini sve da omogući normalno funkcionisanje i zbrinjavanje pacijenata, ali je usled velikih saobraćajnih gužvi i zntno uvećanog broja vozila koja prolazak kroz KCS koriste kao alternativni pravac, to otežano", navodi se u saopštenju.

Klinički centar Srbije saopštio je ranije da je ulaz u tu ustanovu iz Pasterove ulice zatvoren za saobraćaj zbog radova na rekonstrukciji Bulevara oslobođenja. Alternativni ulazi u Klinički centar Srbije su iz Višegradske i Deligradske ulice. Dodaje se da će ulaz iz Pasterove ulice i dalje funkcionisati za vozila Hitne pomoći, vozila Ministarstva unutrašnjih poslova i vatrogasna vozila.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.