Otežan rad Hitne pomoći i Kliničkog centra Srbije

Izvor: Blic, 19.Jun.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otežan rad Hitne pomoći i Kliničkog centra Srbije

Klinički centar Srbije uputio je danas molbu građanima da u cilju nesmetanog zbrinjavanja pacijenata i neometanog pristupa vozila Hitne pomoći Urgentnom centru, ne koriste prolazak kroz KCS kao alternativni saobraćajni pravac.

Usled rekonstrukcije Slavije, dolazi do stvaranja velikih gužvi na ulicama u okolini ovog trga. Vozači neretko traže izlaz iz krkljanca prolazeći kroz Klinički centar, i time ometaju rad ove ustanove.

- Vozila Hitne pomoći sa najtežim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pacijentima otežano dolaze do Urgentnog centra, a otežano je i snabdevanje hranom i medicinskom opremom svih klinika KCS. Stoga ovim putem još jednom apelujemo na naše građane da Klinički centar Srbije ne koriste kao saobraćajni pravac - rečeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.