Apel „Mediane“: Izmirite svoja dugovanja (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 14.Apr.2015, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel „Mediane“: Izmirite svoja dugovanja (VIDEO)

Javno-komunalno preduzeće „Mediana“ apeluje na dužnike da izmire svoje obaveze, kako bi i dalje ovo preduzeće moglo da održava gradsku higijenu. Čak 40% ukupnih dugovanja čine ona koja je napravio grad, bilo kroz svoja neplaćanja, bilo kroz dugove gradskih preduzeća i ustanova. Uprkos manjku novca u svojoj kasi, iz „Mediane“ poručuju da će podneti inicijativu da ekološki najsavesniji sugrađani budu nagrađeni popustima.
Visina ukupnog duga korisnika prema Javno-komunalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << preduzeću “Mediana” premašuje milijardu dinara. Čak više od 400 miliona duguje sam Grad. Apel da se izmire dugovanja je jedini način uterivanja dugova, jer je sudski postupak previše skup, a mehanizam prinudnog isključenja, poput onog u vodovodu ili elektrodistribuciji, ne posto
Uprkos rupama u budžetu ovog javno-komunalnog preduzeća, iz „Mediane“ ne najavljuju poskupljenja. Naprotiv, u planu je nagrađivanje savesnih Nišlija.
Vučković očekuje da bi ovakvom akcijom podstakli ekološko osvešćivanje sugrađana koji se i dalje teško odriču starih, loših navika.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

JKP "Mediana": Izmirite dugovanja!

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Apr.2015

JKP "Mediana", "moli" građane da izmire svoja dugovanja, kako bi grad i dalje bio čist, a ovo preduzeće moglo da obavlja svoj posao bez problema...Kako kažu iz "Mediane", dug korisnika usluga, iznosi preko milijardu dinara i to može da stvori velike probleme u redovnom funkcionisanju ovog preduzeća...I...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.