Antić: Socijalisti su lojalni, Vukomanovićeva beznačajna figura

Izvor: RTS, 17.Mar.2017, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Socijalisti su lojalni, Vukomanovićeva beznačajna figura

Potpredsednik SPS-a Aleksandar Antić izjavio je da je članstvo SPS-a lojalno svojoj stranci i da je neosnovano mišljenje bivše funkcionerke te partije Dijane Vukomanović da se oni neće odazvati pozivu da glasaju za zajedničkog kandidata Aleksandra Vučića.
"Dijana Vukomanović razume moral i lojalnost prema svojoj meri. Te po sopstvenim neprincipijelnim merama pokušava da kroji i definiše mišljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << članstva SPS-a, koje doduše nije imala prilike da upozna ni dok je bila u partiji, koja ju je politički stvorila i dala joj šansu da joj sada na ovakav prizeman način iskazuje zahvalnost", rekao je Antić u izjavi dostavljenoj medijima.

Istakao je da su članovi SPS-a dokazali svoju doslednost i lojalnost istinskim idejama SPS-a i sledili odluke koje je njihova partija donela.
"Lojalnost i doslednost su, međutim, strane reči za Dijanu, te je razumljivo da na ovakav način vodi kampanju za kandidate DOS", ocenio je Antić.
Kaže da članovi SPS-a koje Vukomanovićeva pominje svakodnevno traže da ona vrati oteti mandat, pa da onda nastavi da se bavi politikom kao beznačajna figura, što je, kaže, i bila pre nego što je došla u SPS.
Istakao je da članovi te partije veoma dobro shvataju, da je glas za Vučića za predsednika Srbije zapravo i glas za SPS i za bolji život njih i njihove dece.
"Ali ja ne očekujem da gospođa Vukomanović razume šta je dobro za Srbiju, ako joj oteto ne smeta i u tome uživa", rekao je Antić.
Bivša funkcionerka SPS-a Dijana Vukomanović rekla je na pres konferenciji koju je danas održala sa članom izbornog štaba Vuka Jeremića da ne očekuje da će iskusni socijalisti glasati za Vučića.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.